Manegeberegening

Bel: 030-2281537

Manegebereging

Buiten beregeningssystemen voor in tuinen, kan Buxus ook ingezet worden voor manegeberegening. Paardenliefhebbers met een eigen binnen of buiten bak kunnen een beregeningssysteem aan laten leggen door Buxus die zorgt dat er minder stof in aanwezig is, maar ook voor een betere bodemstabiliteit. Een goed beregende bodem draagt bij tot meer rijplezier voor zowel de ruiter als het paard. Ook de kans op blessures neemt af, en de kans op hogere prestaties is aanwezig.

De aanleg van manegeberegening is natuurlijk anders dan de aanleg van een beregeningssysteem voor in de tuin. Echter kunnen wij bij Buxus wel dezelfde zaken garanderen. Ook hier kunnen wij middels onze leidingtrekmachine de leidingen leggen zonder veel schade aan te richten aan de ondergrond. Daarna zullen we dan op verschillende plekken sproeiers monteren. Dit zijn zogenaamde pop-up sproeiers die door waterdruk omhoog komen. Deze sproeiers en de rest van het systeem, worden zo gemonteerd dat u er geen last van heeft.

Manegeberegening heeft natuurlijk ook een watervoorziening nodig. Hiervoor zijn de opties als volgt:

– Leidingwater
– Oppervlaktewater
– Grondwater opgepompt met een bovengrondse pomp
– Grondwater opgepompt met een bronpomp

Afhankelijk van de situatie zullen wij u hier in adviseren, zodat u precies weet wat de voor en nadelen zijn van deze situatie.

Voor andere vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wij begrijpen namelijk dat het best lastig kan zijn om een keuze te maken voor een beregeningssysteem, dus wij willen u graag voorzien van zoveel mogelijk informatie voordat u die keuze maakt. Ook is het bij ons mogelijk om online een offerte aan te vragen. Dit kan eenvoudig en snel!

Neem contact met ons op!

Voor vragen of meer informatie omtrent de aanleg van een tuinberegeningssysteem, kunt u het contactformulier hieronder invullen. Wij zullen zo snel mogelijk terugkomen op uw aanvraag!