Over ons

Bel: 030-2281537

Over ons

Buxus is al meer dan 30 jaar actief in de beregeningssystemen branche en wij gaan nog elke dag met veel plezier aan de slag. Wij beschouwen onszelf als een innovatief en toonaangevend bedrijf wanneer het aankomt op beregeningstechnieken. Dit wordt vaak ook bevestigd door onze klanten. Wij vinden het erg belangrijk om constant op de hoogte te zijn van de nieuwe trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Hier horen natuurlijk de meest moderne machines bij, maar ook de meest duurzame materialen en ook de juiste adviezen wanneer het aankomt op watervoorziening. Wij willen namelijk ook op onze eigen manier een steentje bijdragen aan de natuur.

BUXUS gaat tot het uiterste voor u!

Voor Buxus is geen enkele opdracht te gek. Of het nu gaat om een kleine tuin, een grote tuin, een manege of wat dan ook. Wij leveren beregening op maat en zorgen er ook voor dat uw tuin mooi en in een goede toestand achtergelaten wordt. Een beregeningssysteem aanleggen betekent niet dat we uw volledige tuin overhoop halen. Wij zorgen met ons technieken er voor dat we enkel graven waar dat nodig is.

Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij staan u graag te woord en voorzien u ook graag van advies wanneer u daar naar op zoek bent. Of het nu gaat om de watervoorziening, het juiste beregeningssysteem voor uw situatie of simpelweg over welke materialen wij gebruiken; wij beantwoorden uw vragen graag! Daarnaast leren wij u ook graag beter kennen zodat wij uw wensen beter begrijpen. Uit onze ervaring blijkt namelijk dat wij onze klanten veel beter van dienst kunnen zijn wanneer wij precies begrijpen waar zij naar op zoek zijn. Daarom nemen wij ook graag de tijd om onze klanten te leren kennen!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met BUXUS