Tuinberegening

Bel: 030-2281537

Aanleg tuinberegening

Tuinberegening, groot of klein. Bij Buxus maakt het niet uit. Wij vinden een oplossing voor iedere locatie en wens. Wij van Buxus beschikken over meer dan 30 jaar ervaring, waardoor we precies weten welke soorten beregeningssystemen het beste passen bij uw situatie. Daar adviseren we u natuurlijk ook graag in, zodat u precies weet waarom de tuinberegening die wij aanraden, de geschikte variant is voor u.

Een veel voorkomende bezorgdheid bij mensen die twijfelen over het aan laten leggen van tuinberegening is of het de tuin niet volledig ruïneert. Bij Buxus beschikken we over een unieke leidingtrekmachine, die er voor zorgt dat uw tuin enkel open gelegd wordt op de plekken waar het echt nodig is. Hierdoor is de schade aan uw gras bijvoorbeeld minimaal. Daarnaast laten wij alles in zo goed mogelijke staat achter, dus om de toestand van uw tuin hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken.

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn veel opties met betrekking tot de verschillende soorten water voorzieningen en bijvoorbeeld of u een geautomatiseerd of een handmatig beregeningssysteem wenst aan te leggen.

De soorten watervoorziening zijn via leidingwater, oppervlaktewater, grondwater dat opgepompt wordt middels een bovengrondse pomp of grondwater dat opgepompt wordt met een bronpomp. Aan al deze opties zitten verschillende voor- en nadelen. Voor deze zaken kunt u het beste even contact met ons opnemen, zodat we u kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Daarnaast kunt u uiteraard voor al uw vragen contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en maken graag kennis met u. U kunt contact opnemen met ons via e-mail, of telefonisch. Wij proberen wanneer u contact met ons opneemt via e-mail zo snel mogelijk te reageren. Wanneer u ons belt, heeft u uiteraard direct contact met ons.

Neem contact met ons op!

Voor vragen of meer informatie omtrent de aanleg van een tuinberegeningssysteem, kunt u het contactformulier hieronder invullen. Wij zullen zo snel mogelijk terugkomen op uw aanvraag!